Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16  Email: marokkoturak@gmail.comFakultatív túrák és kirándulások szervezésével foglalkozunk Marokkóban! Szeretnéd tartalmasan és élményekkel megtölteni, felejthetetlenné tenni Marokkói nyaralásod? Fedezd fel a királyi városokat, kapcsolódj ki a Szahara dűnéi között, aktív pihenésként válasz egynapos programot Marrakeshből.

Contact Marokkó Túrák:

Cím: Marrákes , 40 000

Email: marokkoturak@gmail.com

Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16    

Marokkó Túrák. Weboldal tervezés Gomarnad.

Privát túrák Válaszd ki, hogy melyik városból szeretnél indulni és nekünk több túrajavaslatunk is van. Állandó túráink Marrakeshből és Agadírból is indulnak, kettő vagy több naposak. Ezeket a túrákat azoknak javasoljuk, akik szeretnék jobban megismerni Marokkót, az utazás alatt változatos tájakat látni, közelebb kerülni az ott élükhöz, végül betekintést nyerni a Szahara csodálatos világába.  Az alábbi két linken megtalálod a Marrakeshből és Agadírból induló standard programokat.  Szeretnél egy olyan privát túrát, ami saját igényeidhez van alakítva. Írd meg nekünk mit szeretnél, és mi megvalósítjuk számodra.  Kapcsolat: MAROKKOTURAK@GMAIL.COM Kirándulások Marrakeshből

Flag Counter

Privát túrák Agadirból

Privát utakat szervezünk Agadírból. Marokkó legjobb úticéljait kényelmes transzferekkel fedezzük fel. Az egynapos programok során több híres várost is megismerhetünk és betekinthetünk Marokkó csodálatos világába.

magán túrák Agadir, kaland és család Marokkó túrák

2 NAPOS SIVATAGI TÚRA AgadirBÓL ZAGORÁBA:

Az első napon az Agadirból Zagorába vezető út során berber falvak Tazenakht, Taliouine és Taroudant meglátogatása. Ebédelés Taliouinéban, a sáfrány fővárosában…

További részletek...
magán túrák Agadir, kaland és család Marokkó túrák

4 NAPOS SIVATAGII TÚRA ZAGORÁBA MARRAKECHEN KERESZTÜL:

A túra első napján találkozó a szálláshelyen és indulás Marrákes felé. Marrákes fő látnivalóinak megtekintése…

További részletek...
magán túrák Agadir, kaland és család Marokkó túrák

5 NAPOS SIVATAGI TÚRA AgadirBÓL MERZOUGÁBA ÉS ZAGORÁBA:

Ha elég korán ébred fel láthatja a napfelkeltét a sivatag szívében, majd békésen visszatevegelhet Merzouga faluba…

További részletek...

Ait-Benhaddou kasbah meglátogatása

Tapasztalja meg a sivatagi éjszakát az Erg Chebbi dűnéi között

Éjszakai szállás a sivatagi kempingben, Átkelés az Atlasz hegységen

NAP 1 : Agadir - Marrákes

A túra első napján találkozó a szálláshelyen és indulás Marrákes felé. Marrákes fő látnivalóinak megtekintése  és éjszakai szállás egy helyi szállodában.


NAP 2 : Marrákes - Ait Benhaddou kasbája - Ouarzazate

Második nap reggel Ouarzazate felé vesszük az irányt, elhaladunk számos Kasbah mellett, beleértve Ait Ben Haddout. A főút a rózsák völgyén keresztül vezet, majd a Dades völgy és a Todra szoros felé visz, ahol megállunk ebédelni. Délután utunk folytatódik a dűnéken át Ouarzazte felé, ahol vacsora és szálláshely vár minket.


NAP 3 : Ouarzazate - Dadès-szurdok - Zagora

Reggeli után indulás  Agdez irányába az anti-Atlaszon át 1660 méteres magasságban, majd az utazás folytatódik Zagora felé a Draa völgyön keresztül, amely pálmaültetvényeiről és tipikus berber falvairól híres. Vacsora és szállás Zagorában.


NAP  4 : Zagora - Taroudant - Agadir

​Reggelit követően Agdzból Taznakht felé indulunk, amely a berber szőnyegekről híres. Később folytatjuk utunkat Agadir felé áthaladva a Tizi-n-Ikhsane és a Tizi-n-Tighatine hágókon. Megállunk ebédelni Taliouinében (Marokkó sáfrány termesztő vidékének központja). Délután Taroudanton keresztül folytatódik az út Agadir felé, ahová este 6 óra körül érkezünk meg..

Köszönjük, hogy velünk utazott Marokkóban. Marokkó Túrák kínál kaland Marrákes utak, Sahara túrák Agadir, és mi is kínálnak privát transzferek a városok között, vagy repülőtéri transzfer kényelmes járművek.

4 NAPOS SIVATAGII TÚRA ZAGORÁBA MARRAKECHEN KERESZTÜL:

Élvezze a csodálatos látványt, ahogy áthalad a déli berber vidékeken, Szabadidő biztosítása

4 NAPOS SIVATAGII TÚRA ZAGORÁBA MARRAKECHEN KERESZTÜL Foglalás 4 NAPOS SIVATAGII TÚRA ZAGORÁBA MARRAKECHEN KERESZTÜL 4 NAPOS SIVATAGII TÚRA ZAGORÁBA MARRAKECHEN KERESZTÜL

A TÚRA ÁRA TARTALMAZZA :

Privát légkondicionált terepjáró (4*4)

Érkezés a szálláshelyre vagy a reptérre

Indulás a szálláshelyről vagy a reptérről

Angolul / Franciául / Németül beszélő sofőr , 3 éjszakai szállás , Reggeli étkezések , Tevetúra

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA :

Ebéd és üdítők az út során

Belépőjegyek és borravalók

ÁR :

2 fő esetén : 220 EURO/ fő

3 fő esetén : 190 EURO/ fő

4 fő esetén : 150 EURO/ fő

5 fő esetén : 150 EURO/ fő

6 fő esetén : 130 EURO/ fő

ELÉRHETŐSÉG:

Minden nap