Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16  Email: marokkoturak@gmail.comFakultatív túrák és kirándulások szervezésével foglalkozunk Marokkóban! Szeretnéd tartalmasan és élményekkel megtölteni, felejthetetlenné tenni Marokkói nyaralásod? Fedezd fel a királyi városokat, kapcsolódj ki a Szahara dűnéi között, aktív pihenésként válasz egynapos programot Marrakeshből.

Contact Marokkó Túrák:

Cím: Marrákes , 40 000

Email: marokkoturak@gmail.com

Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16    

Marokkó Túrák. Weboldal tervezés Gomarnad.

Privát túrák Válaszd ki, hogy melyik városból szeretnél indulni és nekünk több túrajavaslatunk is van. Állandó túráink Marrakeshből és Agadírból is indulnak, kettő vagy több naposak. Ezeket a túrákat azoknak javasoljuk, akik szeretnék jobban megismerni Marokkót, az utazás alatt változatos tájakat látni, közelebb kerülni az ott élükhöz, végül betekintést nyerni a Szahara csodálatos világába.  Az alábbi két linken megtalálod a Marrakeshből és Agadírból induló standard programokat.  Szeretnél egy olyan privát túrát, ami saját igényeidhez van alakítva. Írd meg nekünk mit szeretnél, és mi megvalósítjuk számodra.  Kapcsolat: MAROKKOTURAK@GMAIL.COM Kirándulások Marrakeshből

Flag Counter

Kirándulások Marrakeshből

Ezeket a kirándulásokat azoknak ajánljuk, akik csak pár napig tudnak maradni Marrakeshben, de a városlátogatás mellett, más programokat is szeretnének kipróbálni.

privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

2 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Zagora SIVATAGHOZ

Találkozó a sofőrrel reggel 7 órakor a hotelnél vagy a riadhoz közeli parkolónál….

ár tól

130 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

3 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Merzouga SIVATAGBA

Egy tradicionális marokkói reggeli elfigyasztását követően 8 órakor elhagyjuk a szállást…

ár tól

210 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

4 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Merzouga SIVATAGHOZ

A legjobb, ha a napot egy kora reggeli sétával kezdi a dűnék között és gyönyörködik…

ár tól

330 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

6 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL TODRA ÉS CHEGAGA FELÉ

Reggeli után városnézés Marrakechben: Bahia palota, Badi palota; Saadiens sírok…

ár tól

540 €

fejenként


További részletek...

Látogasson el Ouarzazate filmstúdióba

Az Atlas-hegységeket és az Ait Benhaddou kasbája kasbáját vizsgáljuk.

Fedezze fel a Draa völgyet és a Zagora teve túrát

1. NAP : Marrákes – Ait Benhaddou kasbája – Ouarzazate –  Zagora

Indulás a Marrakechben található szálláshelyről a kora reggeli órákban egy légkondicionált mikrobusszal a termékeny Haouz síkságon keresztül az Atlasz hegység felé. Az út berber falvakon halad át, ahol a helyi farmerek legeltetik a kecskéket, majd a magas Tizi-n-Tichka hágón át vezet. A világörökség részét képező Kasbah Aït Ben Haddou meglátogatása, ahol a helyiek évezredek óta kereskednek és élnek. Élvezze a szabadidőt és töltődjön fel a csodálatos atmoszférával, majd haladjon tovább Ouarzazatéba ebédelni (saját költséges). Ebéd után a túra az Agdz oázisba vezet, ahol gyönyörködhet a Kasbah Tamnougalt csodálatos látványában, majd folytassa útját a Drâa Völgy oázisai és pálmaültetvényei között Zagora irányába. A tevekaravánnal való találkozást követően egy kb. 1 órás tevegelés következik a Zagora sivatagban. Élvezze a lemenő nap lélegzetelállító látványát a sivatagi kempingbe vezető út során. Érkezés után egy eredeti marokkói vacsorát fogyaszthat el a csillagok alatt, miközben helyi népzenét hallgathat.


2. NAP : Zagora – Alnif – Merzouga

Korai ébredést követően, melynek során gyönyörködhet a napfelkeltében a dűnék között (opcionális), élvezze a reggelit a kempingben, majd teveháton utazzon vissza Zagorába. A sofőrrel való találkozás után folytatódik az utazás az Anti-Atlasz hegységbe és Alnif város irányába, ahol megállnak ebédelni. Ebéd után (saját költséges) folytassa útját Merzouga falu felé, amely a hatalmas Szahara sivatag szélén helyezkedik el. Találkozó a tevekaravánna, majd indulás a dűnék mögött lassan lenyugvó nap látványában gyönyörködve Erg Chebbi felé, ahol a sivatag szívében táborozhat. A helyi nomádok által szolgáltatott tradicionális tamtam dobolás ritmusára a csillagok alatt elfogyaszthatja vacsoráját, majd nyugovóra térhet.


3. NAP : Merzouga – Tinghir – Dadès-szurdok

A legjobb, ha a napot egy kora reggeli sétával kezdi a dűnék között és gyönyörködik a napfelkeltében. Reggeli után teveháton visszatérés Merzougába, ahol találkozik a sofőrrel. A mikrobusz Rissani városába viszi Önt, amely a Tafilalt régió ősi fővárosa és a marokkói uralkodó királyi család, az Alaouite dinasztia szülőhelye. Már a középkorban is a Szaharán átkelő, Timbuktu felé induló tevekaravánok találkozási helye volt a város. Haladjon a híres ‘1000 Kasbah útján’ a közeli Tinghir felé. Útközben gyönyörködjön a számos ősi földvárban az út mentén, miközben az idegenvezető ismerteti ezek jelentőségét a berber kultúrában. Sétáljon a Tinghir folyó partján, majd haladjon tovább a közeli Todgha Gorges felé és élvezze az ebédet az egyik helyi kávézóban (saját költséges). Ebéd után az utazás a Dadès Völygön keresztül folytatódik. Használja ki a szabadidőt, hogy a Dadès Gorge csúcsáról gyönyörködhessen a csodálatos marokkói vidék látványában. A nap a Boumalne du Dadèsben található hotelben ér véget, ahol vacsora várja Önt.


4. NAP: Dadès-szurdok – Ouarzazate – Marrákes

Reggeli után a túra a csodálatos Rózsák Völgyén keresztül a Skoura oázisba - az egyik legnagyobb oázis Marokkóban -, majd Ouarzazatéba vezet. A Ouarzazatéban elfogyasztott ebéd (saját költséges) után haladjon tovább az Atlasz hegységen keresztül a Marrakechben található szálláshelye felé, ahol a 4 napos sivatagi túra véget ér.

Köszönjük, hogy velünk utazott Marokkóban. Marokkó Túrák kínál kaland Marrákes utak, Sahara túrák Agadir, és mi is kínálnak privát transzferek a városok között, vagy repülőtéri transzfer kényelmes járművek.

4 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Merzouga SIVATAGHOZ

Egy éjszaka a sivatagi táborban

4 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A MERZOUGA SIVATAGHOZ Foglalás 4 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A MERZOUGA SIVATAGHOZ 4 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A MERZOUGA SIVATAGHOZ

A TÚRA ÁRA TARTALMAZZA :

Szállás egy  riadban / hotelben

Egyéni utazás és idegenvezetés

Utazás kényelmes terepjárókkal

Szállás a Merzouga sivatagi kempingben

Reggeli és vacsora

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA :

Ebéd és üdítők az út során

Belépőjegyek és borravalók

ÁR :

2 fő esetén : 420 EURO/ fő

3 fő esetén : 390 EURO/ fő

4 fő esetén : 360 EURO/ fő

5 fő esetén : 360 EURO/ fő

6 fő esetén : 330 EURO/ fő

ELÉRHETŐSÉG:

Minden nap