Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16  Email: marokkoturak@gmail.comFakultatív túrák és kirándulások szervezésével foglalkozunk Marokkóban! Szeretnéd tartalmasan és élményekkel megtölteni, felejthetetlenné tenni Marokkói nyaralásod? Fedezd fel a királyi városokat, kapcsolódj ki a Szahara dűnéi között, aktív pihenésként válasz egynapos programot Marrakeshből.

Contact Marokkó Túrák:

Cím: Marrákes , 40 000

Email: marokkoturak@gmail.com

Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16    

Marokkó Túrák. Weboldal tervezés Gomarnad.

Privát túrák Válaszd ki, hogy melyik városból szeretnél indulni és nekünk több túrajavaslatunk is van. Állandó túráink Marrakeshből és Agadírból is indulnak, kettő vagy több naposak. Ezeket a túrákat azoknak javasoljuk, akik szeretnék jobban megismerni Marokkót, az utazás alatt változatos tájakat látni, közelebb kerülni az ott élükhöz, végül betekintést nyerni a Szahara csodálatos világába.  Az alábbi két linken megtalálod a Marrakeshből és Agadírból induló standard programokat.  Szeretnél egy olyan privát túrát, ami saját igényeidhez van alakítva. Írd meg nekünk mit szeretnél, és mi megvalósítjuk számodra.  Kapcsolat: MAROKKOTURAK@GMAIL.COM Kirándulások Marrakeshből

Flag Counter

Kirándulások Marrakeshből

Ezeket a kirándulásokat azoknak ajánljuk, akik csak pár napig tudnak maradni Marrakeshben, de a városlátogatás mellett, más programokat is szeretnének kipróbálni.

privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

2 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Zagora SIVATAGHOZ

Találkozó a sofőrrel reggel 7 órakor a hotelnél vagy a riadhoz közeli parkolónál….

ár tól

130 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

3 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Merzouga SIVATAGBA

Egy tradicionális marokkói reggeli elfigyasztását követően 8 órakor elhagyjuk a szállást…

ár tól

210 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

4 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Merzouga SIVATAGHOZ

A legjobb, ha a napot egy kora reggeli sétával kezdi a dűnék között és gyönyörködik…

ár tól

330 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

6 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL TODRA ÉS CHEGAGA FELÉ

Reggeli után városnézés Marrakechben: Bahia palota, Badi palota; Saadiens sírok…

ár tól

540 €

fejenként


További részletek...

Látogasson el Ouarzazate filmstúdióba

Az Atlas-hegységeket és az Ait Benhaddou kasbája kasbáját vizsgáljuk.

Fedezze fel a Draa völgyet és a Merzouga teve túrát

1. NAP : Marrákes

Reggeli után városnézés Marrakechben: Bahia palota, Badi palota; Saadiens sírok, Majorelle kert (a híres francia divattervező Yves Saint Laurent lakhelye) és Jemaa el Fna tér, amely a világ egyik legnagyszerűbb látványossága. A helynek különleges légköre van szürkületkor. Az utcai éttermek mindenféle különlegességet kínálnak, mindez egy  középkori cirkuszi környezetben.  A délután szabadprogrammal telik. Vacsora és pihenés zárja a napot.


2. NAP : Marrákes – Ouarzazate

Az Atlasz hegységen való átutazást követően a lenyűgöző Draa Valley megtekintése, majd rövid látogatás Kasbah Ait Benhaddouba (Unesco kultúrális örökség), ahol számos híres film forgatása zajlott. Az utazás a sivatag kapujában fekvő Ouarzazate város felé folytatódik, a filmmúzeum megtekintése. Vacsora és szállás a helyi riadban / hotelben.


3. NAP : Ouarzazate - dűnék Chigagában

Reggeli, majd indulás Zagora felé, megérkezés és ebéd. Utazás a Chigaga dűnéknél található kempinghez, amely az ország egyik legnagyszerűbb természeti csodája. Mielőtt a nap lenyugszik, mássza meg a magas dűnéket. Térjen vissza a berber sátorhoz és élvezze a kedves sivatagi vendégszeretetet. Gyönyörködjön a csillagos égben, töltődjön fel ezzel a nem mindennapi élménnyel.


4. NAP: Chigaga – Todgha szurdok

Reggeli után indulás Tinghir felé Zagorán keresztül, útközben kasbák megtekintése, majd az Abbar palota romjainak és a Sahara múzeumnak a meglátogatása. Ebéd útközben, érkezés és kirándulás a kanyonoknál, visszatérés Tinghirbe. Vacsora és szállás a helyi riadban / hotelben.


5. NAP: Todgha szurdok – pálmaemlék – Ouarzazate

Reggeli után indulás Ouarzazatéba, a Rózsák Völgyébe és az 1000 Kasbah úthoz. Ebéd útközben, majd a Skoura pálmaültetvény megtekintése és megérkezés Ouarzazatéba. Vacsora és szállás a helyi riadban / hotelben.


6. NAP: Ouarzazate – Marrákes

Reggelit követően folytassa a visszatérést Marrakechbe, ebéd elfogyasztása útközben, majd megérkezés és a hotelbe. Szabad program. Köszönjük, hogy velünk utazott Marokkóban. Marokkó Túrák kínál kaland Marrákes utak, Sahara túrák Agadir, és mi is kínálnak privát transzferek a városok között, vagy repülőtéri transzfer kényelmes járművek.

6 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL Todgha szurdok ÉS CHEGAGA FELÉ

Egy éjszaka a sivatagi táborban

6 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL TODRA GORGES ÉS CHEGAGA FELÉ Foglalás 6 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL TODRA GORGES ÉS CHEGAGA FELÉ 6 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL TODRA GORGES ÉS CHEGAGA FELÉ

A TÚRA ÁRA TARTALMAZZA :

Szállás egy riadban / hotelben

Egyéni utazás és idegenvezetés

Utazás kényelmes terepjárókkal

Egy éjszaka Chegaga sivatagi táborban

Reggeli és vacsora

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA :

Ebéd és üdítők az út során

Belépőjegyek és borravalók

ÁR :

2 fő esetén : 630 EURO/ fő

3 fő esetén : 600 EURO/ fő

4 fő esetén : 570 EURO/ fő

5 fő esetén : 570 EURO/ fő

6 fő esetén : 540 EURO/ fő

ELÉRHETŐSÉG:

Minden nap