Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16  Email: marokkoturak@gmail.comFakultatív túrák és kirándulások szervezésével foglalkozunk Marokkóban! Szeretnéd tartalmasan és élményekkel megtölteni, felejthetetlenné tenni Marokkói nyaralásod? Fedezd fel a királyi városokat, kapcsolódj ki a Szahara dűnéi között, aktív pihenésként válasz egynapos programot Marrakeshből.

Contact Marokkó Túrák:

Cím: Marrákes , 40 000

Email: marokkoturak@gmail.com

Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16    

Marokkó Túrák. Weboldal tervezés Gomarnad.

Privát túrák Válaszd ki, hogy melyik városból szeretnél indulni és nekünk több túrajavaslatunk is van. Állandó túráink Marrakeshből és Agadírból is indulnak, kettő vagy több naposak. Ezeket a túrákat azoknak javasoljuk, akik szeretnék jobban megismerni Marokkót, az utazás alatt változatos tájakat látni, közelebb kerülni az ott élükhöz, végül betekintést nyerni a Szahara csodálatos világába.  Az alábbi két linken megtalálod a Marrakeshből és Agadírból induló standard programokat.  Szeretnél egy olyan privát túrát, ami saját igényeidhez van alakítva. Írd meg nekünk mit szeretnél, és mi megvalósítjuk számodra.  Kapcsolat: MAROKKOTURAK@GMAIL.COM Kirándulások Marrakeshből

Flag Counter

Bemutatjuk a strandot, amely szörfözésre, szörfözésre és kitesurfolásra népszerű.

Essaouira egy kikötőváros és Marokkói Atlanti-óceán partján fekszik.

A medina (óváros) a 18. századi tengerparti bástyák által védett Skala de la Kasbah.

EGYNAPOS TÚRA AgadirBÓL ESSAOUIRÁBA:


Ismerje meg Essaouira egyedülálló történelmét, kultúráját és örökségét egy egynapos túra keretében. Látogatás az Essaouira Medinába, amely csodálatos, színes képet nyújt a marokkói-portugál stílusról, a Nagymecset felkeresése, teraszok, kávézók és a helyi piac meglátogatása. Ez az ősi portugál város 2001-ben felkerült az UNESCO Világörökség listájára.

A túra néhány órás autózással kezdődik az Atlasz hegységen keresztül néhány pihenő közbeiktatásával: Első megálló: “repülő kecskék” megtekintése, akik az argán fákon mászkálnak friss dió után kutatva Második megálló: pihenő és kávészünet egy berber faluban Harmadik megálló: argánolaj gyár meglátogatása Amint megérkezünk Essaouirába szabadidő áll rendelkezésére a helyi piac felkeresésére, amely a Medinán belül helyezkedik el. Fedezze fel a fellegvárat és annak kapuját, a kikötőt, a központi piacot, a közeli ékszerboltokat és a kereskedelmi központot.

Az utcákon sorakozó boltok csodálatos kézműves termékek széles választékát kínálják, mint például az Thuya fatermékeket, ruhákat és szőnyegeket.... A csodálatos városban és strandon eltöltött szabadidő után visszatérés a találkozási ponthoz, hogy folytatódjon az utazás vissza Agadirba néhány megálló közbeiktatásával, melyek során pihenhet és gyönyörködhet a naplementében.

Köszönjük, hogy velünk utazott Marokkóban. Marokkó Túrák kínál kaland Marrákes utak, Sahara túrák Agadir, és mi is kínálnak privát transzferek a városok között, vagy repülőtéri transzfer kényelmes járművek.

KIRÁNDULÁS MAROKKÓBAN: EGYNAPOS TÚRA AGADIRBÓL ESSAOUIRÁBA

EGYNAPOS TÚRA AGADIRBÓL ESSAOUIRÁBAFoglalásEGYNAPOS TÚRA AGADIRBÓL ESSAOUIRÁBAEGYNAPOS TÚRA AGADIRBÓL ESSAOUIRÁBA

A TÚRA ÁRA TARTALMAZZA :

Minden szállodai transzfer

Vezetett kirándulás

Minden privát transzfer

Családbarát kirándulás

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA :

Tippek

Ebéd és ital

ÁR :

2 fő esetén : 70 EURO/ fő

3 fő esetén : 60 EURO/ fő

4 fő esetén : 50 EURO/ fő

5 fő esetén : 50 EURO/ fő

6 fő esetén : 50 EURO/ fő

ELÉRHETŐSÉG:

Minden nap

Egynapos Túra Agadirból

Ezeket a kirándulásokat azoknak ajánljuk, akik csak pár napig tudnak maradni Marrakeshben, de a városlátogatás mellett, más programokat is szeretnének kipróbálni.

EGYNAPOS TÚRA AGADIRBÓL MARRAKECHBE

EGYNAPOS TÚRA AgadirBÓL MARRAKECHBE

Indulás reggel 7 óra körül az Agadirból Marrakechbe vezető autópálya felé. Három órás vezetést követően, természetesen több pihenőt közbeiktatva – átkelünk az Atlasz hegységen és megérkezünk Marrakechbe.

További részletek...
EGYNAPOS TÚRA AGADIRBÓL ESSAOUIRÁBA

EGYNAPOS TÚRA AgadirBÓL ESSAOUIRÁBA

Látogatás az Essaouira Medinába, amely csodálatos, színes képet nyújt a marokkói-portugál stílusról, a Nagymecset felkeresése, teraszok, kávézók és a helyi piac meglátogatása…

További részletek...
EGYNAPOS TÚRA AGADIRBÓL TAROUDANTBA

EGYNAPOS TÚRA AgadirBÓL TaroudantBA

A Sous síkságon átvezető kellemes utazás végén – közbeiktatva a híres repülő kecskék megtekintését, akik argán diót keresgélnek a fákon -  megérkezés az ókori falakkal körülvett Taroudant városkába …

További részletek...