Contact Marokkó Túrák:

Cím: Marrákes , 40 000

Email: marokkoturak@gmail.com

Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16    

Marokkó Túrák. Weboldal tervezés Gomarnad.

Privát túrák Válaszd ki, hogy melyik városból szeretnél indulni és nekünk több túrajavaslatunk is van. Állandó túráink Marrakeshből és Agadírból is indulnak, kettő vagy több naposak. Ezeket a túrákat azoknak javasoljuk, akik szeretnék jobban megismerni Marokkót, az utazás alatt változatos tájakat látni, közelebb kerülni az ott élükhöz, végül betekintést nyerni a Szahara csodálatos világába.  Az alábbi két linken megtalálod a Marrakeshből és Agadírból induló standard programokat.  Szeretnél egy olyan privát túrát, ami saját igényeidhez van alakítva. Írd meg nekünk mit szeretnél, és mi megvalósítjuk számodra.  Kapcsolat: MAROKKOTURAK@GMAIL.COM Kirándulások Marrakeshből

Telefon és WhatsApp: +212 661 41 95 16  Email: marokkoturak@gmail.comFakultatív túrák és kirándulások szervezésével foglalkozunk Marokkóban! Szeretnéd tartalmasan és élményekkel megtölteni, felejthetetlenné tenni Marokkói nyaralásod? Fedezd fel a királyi városokat, kapcsolódj ki a Szahara dűnéi között, aktív pihenésként válasz egynapos programot Marrakeshből.

Flag Counter
Privát transzferek Marokkóban, hotel transzferek Marokkóban, reptéri transzferek Marrakechből Privát transzferek Marokkóban, hotel transzferek Marokkóban, reptéri transzferek Marrakechből Privát transzferek Marokkóban, hotel transzferek Marokkóban, reptéri transzferek Marrakechből

Privát transzfer Marókkóban!

Privát transzfer szolgáltatásaink Marokkóban. Mondd meg, hogy mikor és hová szeretnél eljutni magán sofőrrel és autóval, akár városlátogatásról vagy reptéri transzferről legyen szó. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a turisztikai iparágban és a transzfer szolgáltatásban. Mondd meg hová szeretnél eljutni, mikor és hány fővel, mi elviszünk oda. Pontosak és megbízhatóak vagyunk. Cégünk fő tevékenysége a turisztikai iparág, amiben több éves tapasztalatunk van. Számunkra a legfontosabb, hogy utasaink mind a transzfer szolgáltatásban mind pedig az általunk szervezett túrákon a minőségi szolgáltatást kapjon.

KÜLDETÉSÜNK: REPTÉRI -ÉS MAGÁN UTAKRA TRANSZFER SZOLGÁLTATÁS.

Gépkocsivezetőink felvehetik Önt Marokkó bármelyik reptéren, vasút-vagy autóbusz állomásán és elviszik ahová csak szeretné. Magán reptéri transzferek közvetlenül Casablancaból, Marrakeshből vagy Agadírból. Bármi legyen is az Ön igénye, mi készen állunk arra, hogy professzionális módon kezeljük kérését és igényeit.

Transzfer rendelés: Küldjön nekünk egy e-mailt, hogy hová, mikor és hányan szeretnének utazni és mi a legjobb ajánlatot küldjük Önnek vissza.

Kirándulások Marrakeshből

Ezeket a kirándulásokat azoknak ajánljuk, akik csak pár napig tudnak maradni Marrakeshben, de a városlátogatás mellett, más programokat is szeretnének kipróbálni.

privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

2 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Zagora SIVATAGHOZ

Találkozó a sofőrrel reggel 7 órakor a hotelnél vagy a riadhoz közeli parkolónál….

ár tól

130 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

3 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Merzouga SIVATAGBA

Egy tradicionális marokkói reggeli elfigyasztását követően 8 órakor elhagyjuk a szállást…

ár tól

210 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

4 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL A Merzouga SIVATAGHOZ

A legjobb, ha a napot egy kora reggeli sétával kezdi a dűnék között és gyönyörködik…

ár tól

330 €

fejenként


További részletek...
privát kirándulások Marrakechból, 4x4 Tours Marrakech, Marokkó kalandos családi túrák

6 NAPOS TÚRA MARRAKECHBŐL TODRA ÉS CHEGAGA FELÉ

Reggeli után városnézés Marrakechben: Bahia palota, Badi palota; Saadiens sírok…

ár tól

540 €

fejenként


További részletek...